Dikte

Kleur

Filters toepassen

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Stuur ons een mailtje of maak gebruik van het formulier. Alles op het gebied van glas kunnen wij realiseren.

6-rail glazen schuifwand mat antraciet van 5880 x 2500 mm

Al vanaf
1.372,80 excl. btw
excl. btw

Totale hoogte

2500 mm

Breedte

5880 mm (6 rail)

Aantal panelen

6 panelen ( 980mm breed )

Profielkleur

Mat antraciet (RAL 7016)

Fundering

Voor het plaatsen van een Gumax® glazen schuifwand is het van belang dat de ondergrond waarop de deuren geplaatst worden gefundeerd is en waterpas ligt. Dikkenberg Glas B.V. adviseert hiervoor funderingsbalken te plaatsen indien het tegelwerk van uw terras verwijderd kan worden. Bij bestelling van dit product ontvangt u een funderingskoker inclusief stoeptegels en bevestigingsmaterialen. Met behulp van de stoeptegels legt u de funderingskoker waterpas.

Deurgrepen

Verbeter de grip en voorkom vingerafdrukken op het glas met bijpassende deurgrepen voor uw glazen schuifwand. De deurgrepen plaatst u aan de zijkant van de schuifwand. Onder en boven de deurgrepen kunnen sierstrips of tochtstrips worden geplaatst.

Tocht- en sierstrips

Ga de tocht onder uw overkapping tegen met tochtstrips voor uw glazen schuifwand. Een bijkomend voordeel is dat tochtstrips (in combinatie met U-profielen) ook muggen tegengaan, doordat de ruimte beter wordt afgesloten. Werk het geheel af met sierstrips voor de resterende zijkanten van de glaspanelen.

U-profielen

Minimaliseer tocht en regeninslag en weer vliegen en muggen onder uw overkapping door tochtstrips te combineren met U-profielen. U plaatst de U-profielen tegen de zijkanten van de glazen schuifwand om de ruimte tussen de deuren en de staander of muur te vullen. Bij bestelling van dit product ontvangt u 2 U-profielen met haar die tegen de muur of tegen de staander aan geplaatst worden.

Overzicht en prijs

Categorie:

Overzicht & prijs

1